Home » Afscheidsfotografie

Afscheidsfotografie

Door alle zaken die geregeld moeten worden en het persoonlijke verdriet gaat een begrafenis of crematie vaak in een roes aan nabestaanden voorbij. Na de uitvaart begint het rouwproces en afscheidsfotografie kan hierbij helpen met een mooie fotoreportage.

Een fotoreportage kan de rouw verzachten. Het is fijn om alleen of samen met familie of vrienden achteraf rustig te kijken naar de beelden van een bijzondere dag. Voor kinderen geeft het de mogelijkheid om te praten over de overledene maar belangrijker nog om een paar jaar later, door middel van de foto’s hun herinneringen aan te vullen. Ook kan de reportage steun geven aan nabestaanden, die om welke reden dan ook, niet aanwezig konden zijn. Het kan helpen om deze dag een goede plek te geven.

Ook de dagen voor de uitvaart kunnen worden vastgelegd. Bijvoorbeeld van de opbaring van de overledene of van het laatste afscheid voordat de kist wordt gesloten. 4AW fotografie komt graag van te voren bij je langs om de ceremonie en wensen door te spreken, dit kan natuurlijk ook via de uitvaartbegeleider kenbaar worden gemaakt.

Als je dat wenst kan er van de uitvaartreportage ook een mooi fotoboek gemaakt worden.

De kosten van een uitvaartreportage zijn hier te vinden. Je kunt geheel vrijblijvend via dit formulier een offerte laten maken of contact opnemen voor de mogelijkheden of een afspraak.

De foto's op deze pagina zijn geplaatst met toestemming van de familie(s). Het is niet toegestaan om deze foto's voor andere doeleinden te gebruiken.

4AW Fotografie
Rob van der Meijden
Rijswijkse Landingslaan 165
2497 CJ Den Haag

Telefoon: 06 55 186 324
E-mail: rob@vieraw.nl

KvK nummer: 68041799